2014-03-13 00:40:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Hallgasson a szívére

Napi horoszkóp március 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma túl könnyedén adja be a derekát, és kedvére tesz egy kollégájának. Ezzel a saját munkáját hátráltatja, ráadásul félreérthető helyzetbe keveredik. A végén majd elvárják öntől azt, amit most szívességből tesz meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma ellenáll önnek a kedvese. Úgy érzi, szerelmi téren kudarcot vallott, holott csak arról van szó, hogy késleltetésre, türelemre kényszerítik önt a csillagok. De ez éppen az az erő, mely nagyra növeszti a szív vágyát, a szerelmet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha eddig voltak is kételyei, vagy halogatni is akarta a dolgot, mostanra már tiszta ön előtt, hogy milyen döntést kell meghoznia a társkapcsolatát illetően. A legjobb esetben ez akár menyegzőt is jelenthet, ha eddig nem tették volna meg.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha ön már nem független ember, nagyon meg kell gondolnia, belekezd-e egy titkos kapcsolatba. Az ilyesmi mindig azt jelzi, hogy odahaza valami nincs rendben. Talán inkább azt kellene rendbe tennie, hacsak nem a rombolást választja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Néhány szép szótól, kedves hangtól ön már képes az olvadozásra. De miért is tenne másként? Itt a tavasz, a növényekkel együtt az ön lelke is kivirágzik. Lelke szárnyal, alkosson, szeressen, tegyen boldoggá másokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mielőtt felelőtlen és meggondolatlan döntést hozna, adjon esélyt a kedvesének! Hisz be kell látnia, hogy vajmi üres lenne az élete nélküle. Ez egy próbatételes, nehéz időszak, de képesek rá, hogy vegyék az akadályokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Igen kirobbanó jó kedve van, látszik, hogy érzi már a hétvége közeledtét. A közelgő szabadságon kívül más is éleszti önben a reményt. A pénzügyekben nagyon pozitív fordulatra van kilátása. De még ne igyon előre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma a szokottnál is harciasabb kedvében van: nem ajánlanám senkinek, hogy ujjat húzzon önnel. Valószínűleg nem is lesz senki olyan bátor. A némasága, a szigorú kőarca már önmagában elég ahhoz, hogy megelőzze a támadásokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön hajlamos álomvilágban élni. Ám ezt azért nem nevezném akkora bajnak, mint amilyennek a környezete esetleg látja, mert éppen az illúziók megragadásában rejlik az ön nagysága. A világért se szálljon le táltos lováról!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, nagyon sok mindenről lemarad, ha nem használ ki minden kínálkozó lehetőséget az életében. Valóban többet kell törődnie önmagával, ha azt akarja, hogy legalább egy része megvalósuljon annak, amiről álmodott.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A párkapcsolati kérdésekben elsősorban a szívére kellene hallgatnia. Ha a kedvesével való kapcsolatában minduntalan mérlegel, és folyton racionálisan próbál megoldani dolgokat, akkor aligha tudja majd tartani is magát az elhatározásához.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Önnek mindig is a szelídsége volt a fegyvere. Most is azzal tudja meggyőzni a párját, hogy nem erőszakoskodik, csak szelíden érvel, és bizonyít. Az se keserítse el, ha nem nyer azonnal pozitív választ. A türelem a legfőbb erénye.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: